Over ons

Ediax specialiseert zich in pragmatische advisering en projectmanagement op het gebied van websites, applicaties, content en data. 

Daarnaast ontwerpt, bouwt en beheert Ediax ambitieuze websites, applicaties, webshops en api's om jouw organisatie en klanten verder te helpen. Daarbij combineren we vakinhoudelijke kennis met onze technische vaardigheden.

Advisering en projectmanagement

Dankzij een sterke achtergrond in management en techniek (zowel in commerciƫle omgevingen, bij non-profits en de overheid), kan Ediax u helpen om complexe projecten te realiseren. Onze jarenlange ervaring en expertise zetten we graag in om u te helpen bij het realiseren van uw doelen.

Technische uitdagingen

Technische uitdagingen gaan we daarbij niet uit de weg; we hebben veel ervaringen met het ontsluiten van databases, verwerking van complexe xml-feeds, API's of het aansluiten van webshops op payment service providers, systemen van een distributeur of een (online) administratiepakket. We werken o.a. voor de overheid, de mediasector, zakelijke dienstverleners en educatieve instellingen. Al onze klanten hebben gemeen dat ze optimaal en professioneel met hun doelgroep willen communiceren.

Sterk in open source

Ediax bouwt bij voorkeur met open source technologie als Drupal, Laravel, Vue.js en SOLR Search. Drupal is een geavanceerd Content Management Systeem (CMS), ideaal voor dynamische websites. Laravel is een php-framework om robuuste applicaties te ontwikkelen. Vue.js zorgt voor dynamische pagina's die gemakkelijk te bedienen zijn. SOLR Search is een slimme en snelle zoekmachine die binnen een paar milliseconden uit een vijver van meer dan honderdduizend documenten of webpagina's de juiste vindt.

De Hillegomschool

Hillegomschool

Ediax is te vinden in de Hillegomstraat, vlak bij het Hoofddorpplein in Amsterdam. Tram 2 passeert dit gezellige plein, net als bus 15 die pendelt tussen NS Station Zuid en Sloterdijk. In de Hillegomstraat staat de Hillegomschool die in 1930 is opgetrokken uit rode bakstenen. Een klaslokaal met karakteristiek hoog plafond doet nu dienst als kantoor. Een open-deurenbeleid zorgt voor een informele sfeer en geeft kantoorhond Barrie de gelegenheid om dagelijks de snackvoorraad van ieder kantoor te controleren. 

Kennismaken

Wij vinden het altijd leuk om kennis te maken en om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Mail naar info at ediax.nl, gebruik het contactformulier of bel even met 020 - 408 16 14.