Projecten

Ediax werkt meestal nauw samen met de klant aan een project. We proberen ons te verplaatsen in de klant, denken graag mee en gaan in overleg over de beste aanpak of oplossing. We werken transparant omdat we gaan voor de langere klantrelatie. Soms betrekken we de geïnteresseerde klant in gebruikte technieken en gekozen oplossingsrichting, soms bouwen we gewoon de gewenste functionaliteit. 

Ediax heeft voor klanten onder andere de onderstaande projecten gerealiseerd. Klik op een project voor een uitgebreide beschrijving.

Projectenbank NWO-SIA

De projectenbank van NWO-SIA bevat meer dan 1800 onderzoeksprojecten van kennisinstellingen (hogescholen en universiteiten). Het gaat om projecten vanaf 2014, gefinancierd door verschillende subsidieregelingen van Regieorgaan SIA. 

Onderzoeksprojectenbank
Juniraming CPB

Samen met een CPB-projectteam werkte Ediax aan een nieuwe website voor het Centraal Planbureau (CPB). Het CPB koos bewust voor open source software: de website bestaat uit een Drupal CMS. 

Meer over CPB.nl
Boek Tuitert in Kaleida

Kaleida is de online boekwinkel met meer dan 160.000 boeken, ebooks en luisterboeken.  De website gebruikt o.a. Drupal, Laravel en Vue. Aansluitingen op CB Logistics (Centraal Boekhuis, eBoekhuis en Luisterhuis) zorgen voor de distributie van gekochte producten. 

Realisering boekwinkel
HR Praktijk

De HR Praktijk website is een drukbezochte Drupal website. De website is gebouwd door Ediax en geheel responsive gemaakt met het Bootstrap-framework. Omdat er ook meermalen per week nieuwsbrieven uitgestuurd worden, kent deze populaire website regelmatig bezoekerspieken. 

In de praktijk
Jan Terlouw bij De Kring

Uitgeverij De Kring vertegenwoordigt auteurs als Jan Terlouw, Mart Smeets, Ronald Giphart en Frank van Kolfschooten. Ediax bouwde voor de uitgeverij een website in Drupal en heeft die voorzien van een webshop die helemaal is ingericht op de verkoop van boeken, ebooks en luisterboeken. 

De Kring
HR Academy

HR Academy, het opleidingsinstituut voor HR Professionals van uitgever MindCampus, heeft een nieuwe Drupal website die gebouwd is door Ediax. MindCampus zorgde bij dit project zelf voor een wireframe en functionele beschrijving.

Project HR Academy