Trainingen en workshops

Image
Trainingen en workshops

Dankzij onze jarenlange ervaring met contentcreatie en het bouwen van websites en webapplicaties voor zowel kleine als grote (overheids-)organisaties, kunnen we praktijkgerichte maatwerk trainingen en workshops geven. De inhoud stemmen we daarbij volledig af op de wensen van de klant

Trainingen geven we op ons kantoor (de Hillegomschool in Amsterdam), op een geschikte locatie of incompany bij de klant.

Modulair

Het programma van de trainingen stellen we in overleg met de klant op en zijn afhankelijk van het leerdoel. Daarbij kan ook gekozen worden uit een mix van modules op verschillende gebieden:

Flexibel en maatwerk

In overleg stellen we een agenda op en zoeken geschikte data voor de voor de trainingen. Ook kunnen we de modules aanvullen met maatwerk om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen.

Vervolg na een training

Het komt regelmatig voor dat één of meerdere medewerkers na een training zelf aan de slag gaan met een project en daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Ediax werkt regelmatig samen met een IT- of communicatie-afdeling bij de klant. Bijvoorbeeld wanneer:

  • een klus complex of omvangrijk is
  • verdere kennisoverdracht van Ediax naar de klant gewenst is
  • leren tijdens een reëel project het meest efficiënt is

Bouwen en leren gaan dan hand in hand. Bovendien kan Ediax de projectleiding op zich nemen om in overleg een planning op te stellen en toe te werken naar een deadline. Niet zelden zijn dat feitelijk twee deadlines: eentje voor de bouw van de website en het inrichten van het CMS en een deadline voor de content van de website.

 

Drupal trainingen              Content trainingen