Expertises

Christopher Gower on UnsplashEdiax heeft een beperkte set expertises ontwikkeld, vaak het gevolg van een jarenlange ervaring binnen zowel commerciële als overheidsorganisaties, klantwensen, streven naar de beste kwaliteit, een professionele nieuwsgierigheid, het bijhouden van relevante vakinformatie en het volgen van opleidingen.

Analyse

Een goede consultant analyseert complexe situaties, identificeert behoeften en uitdagingen en bedenkt oplossingen die aansluiten bij de doelstellingen van de klant.

Essentieel bij dit proces zijn communicatieve vaardigheden, vakkennis, zakelijk inzicht, flexibiliteit en oog voor de belangen van de diverse stakeholders.

Meer over analyse

API-ontwikkeling

Een API of Application Programming Interface wisselt informatie uit tussen online diensten. Een API is ideaal voor het veilig ontsluiten van uw content of data. Maar ook het communiceren met uw backoffice kan via een API, bijvoorbeeld voor het inschieten van klantgegevensorders of abonnementen. Wij gebruiken het Laravel framework voor het ontwikkelen van razendsnelle API's.

Een eigen API

Backoffice applicaties

Steeds meer mensen willen lokatie-onafhankelijk werken. Het liefst met favoriet gereedschap zoals een Windows-laptop, Macbook, tablet of Chromebook.  Alleen webapplicaties zijn locatie- en apparatuur-onafhankelijk; een browser volstaat. Ediax ontwikkelt webapplicaties met Drupal, Laravel en Vue om bijvoorbeeld:

  • klantgegevens te beheren
  • abonnementen of orders te beheren
Meer over webapplicaties

COPE

COPE of Create Once, Publish Everywhere is bij uitstek geschikt voor uitgevers met meerdere merken of imprints. Content wordt in een centraal content management systeem gemaakt en vervolgens middels het zetten van vinkjes gepubliceerd op één of meerdere websites en in nieuwsbrieven.

Efficiënt publiceren met COPE?

E-commerce / webshops

Ediax bouwt e-commerce oplossingen en webshops die optimaal integreren met content. Daarom zijn onze webshops uitermate geschikt voor uitgeverijen. We ondersteunen:

  • CB (Centraal Boekhuis, eBoekhuis, Luisterhuis)
  • Payment Service Providers
  • Nieuwsbrief-diensten als Copernica, Ternair, Sendgrid, Sendinblue en MailChimp
Onze insteek bij webshops

Website met CMS

Een Content Management System (of CMS) is essentieel voor een website met een dynamische inhoud. Wij gebruiken meestal Drupal 10 voor het bouwen van dynamische websites. Met dit geavanceerde en open source CMS bouw je snel een website met bestaande componenten en voeg je daar eventueel maatwerk modules aan toe voor een eigen look and feel en eigen functionaliteit.

Drupal CMS

Zoekmachine technologie

Behalve dat een goede zoekmachine essentieel is voor een content-rijke website, maakt een zoekmachine ook razendsnelle content-selecties voor overzichtspagina's op een website. Ediax zet regelmatig de open source Lucene SOLR Search zoekmachine in, zowel voor het zoeken als voor het tonen van content-selecties.

Zoeken of selecteren?