Drupal trainingen

Dankzij onze jarenlange ervaring met het bouwen van websites en webapplicaties voor zowel kleine als grote (overheids-)organisaties, kunnen we praktijkgerichte maatwerk Drupal-trainingen geven. De inhoud van een training stemmen we daarbij zo veel mogelijk af op de wensen van de klant

Wij zijn zeer ervaren met Drupal-versie 7, 8, 9 en 10 en houden rekening met de versie die een klant in gebruik heeft.

Onze trainingen en workshops zijn niet theoretisch van opzet, maar juist uitermate praktisch. Voorbeelden en oplossingsrichtingen komen veelal uit onze eigen praktijk zodat we de lesstof vanuit eigen ervaringen, frustraties, voorbeelden en code kunnen overdragen.

Webredacteuren en Drupal-beheerders

Webredacteuren en Drupal-beheerders leren we 'de basics' over hoe het content management systeem werkt. Op het eerste oog ziet Drupal er ingewikkeld uit en bedoeld voor pure techneuten, maar wie even de tijd neemt ontdekt dat het Drupal CMS uitblinkt in geavanceerde functionaliteit om content zo goed mogelijk te beheren en presenteren. Content types, maatwerk velden, taxonomy, media management, rollen en rechten en workflow is typische Drupal kretologie die na afloop van onze trainingen geen geheim meer zijn.

Drupal ontwikkelaars

Drupal developers (frontend en backend) leren we alles over de Drupal-architectuur, configuratie, performance, updates, themes en modules. De leercurve voor een Drupal-ontwikkelaar is steil, maar wie even doorzet (en een training helpt daar enorm bij) ontdekt dat de mogelijkheden bij Drupal echt eindeloos zijn. Als ontwikkelaar kun je echt álles naar jouw hand zetten. De laatste versies van Drupal hebben ook wereldwijde development-standaarden als Composer, Symfony, Guzzle en Twig omarmd wat voor php-ontwikkelaars al bekend terrein is.